• +31 (0) 88 015 1820
  • info@vkfd.nl
Onze dienstverlening
You are here: Home \ Onze dienstverlening

Wij geven u graag aan hoe wij te werk gaan; wij vinden het namelijk erg belangrijk dat het voor u van te voren duidelijk is wat u van ons mag verwachten. Transparant en helder, dat is waar wij voor willen staan.

Kennismaking

Om tot een advies te komen zullen wij in een eerste gesprek kennis met u maken. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en het opbouwen van een goede relatie. Wij zullen door middel van een korte inventarisatie uw wensen en behoeften vaststellen en u uitleggen hoe wij u hierin van dienst kunnen zijn en wat de kosten hiervan zullen zijn. Vervolgens maken we samen afspraken hoe wij voor u aan de slag zullen gaan. De kosten van dit eerste gesprek zijn uiteraard voor onze rekening.

Inventarisatie

Na deze kennismaking zullen wij om tot een goed advies te komen een uitgebreide inventarisatie maken. Hierbij komen onder andere uw inkomens- en vermogenspositie aan bod. Daarnaast zullen wij informatie bij u inwinnen betreffende uw wensen en doelstellingen, kennis & ervaring in financiële zaken en uw risicobereidheid.

Advies

Na de inventarisatie zullen wij een analyse maken en een gemotiveerd adviesrapport uitbrengen. Dit advies zullen wij stap voor stap met u bespreken. Wij hebben hechte samenwerkingsverbanden met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. In combinatie met ons hoogwaardig advies kunnen wij altijd en onafhankelijk het beste voor uw persoonlijke situatie realiseren. Wij bieden u degelijke oplossingen en garanties. Een groot deel van onze oplossingen hebben dus een fundament van zekerheid. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent. Geen verrassingen en onverantwoorde risico’s. Dit is onze kracht en waar we voor staan.

Bemiddeling / uitvoering

Indien het advies aansluit bij uw wensen en mogelijkheden, zullen wij zorgen voor de uitvoering en eventuele bemiddeling tussen u en de bank en/ of verzekeraar. Tijdens dit traject houden wij u waar nodig op de hoogte omtrent de voortgang.

Nazorg / onderhoud

Het afsluiten en/ of het beheren van een financieel product is onlosmakelijk verbonden met nazorg en onderhoud. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het met u afgesproken en benodigde/ gewenste serviceniveau en hebben we ondergebracht in een “Serviceovereenkomst”.

Contact

Geïnteresseerd in een beoordeling van uw situatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat u terugbellen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.