• +31 (0) 88 015 1820
  • info@vkfd.nl
Hypotheken
You are here: Home \ Particulier \ Hypotheken

Voor een zorgeloze financiële toekomst

Ons kantoor is een onafhankelijk financieel bemiddelings- en advieskantoor. Wij beschikken over de vergunningen om te kunnen adviseren en bemiddelen in onze producten/ diensten voor zowel particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Hierbij zijn wij vrij in de keuze van bijna alle banken en verzekeraars. Hoogwaardig advies en een zeer groot aanbod van banken en verzekeringsmaatschappijen. Wij bieden u degelijke oplossingen en garanties. Een groot deel van onze oplossingen hebben dus een fundament van zekerheid. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent. Geen verrassingen en onverantwoorde risico’s. Dit is onze kracht en waar we voor staan. Wij voelen het als een verplichting om het beste voor u te realiseren.

 

Uw droomhuis kopen? Of verbouwen?

Het geld dat u nodig heeft voor uw droomhuis of verbouwing kunt u via onze tussenkomst lenen. Tegen een scherpe rente en uitstekende voorwaarden natuurlijk. Maar dat is niet de enige zekerheid. U wilt ook zekerheid over de hoogte van uw maandlasten. Zo weet u bij ons vooraf precies wat u later aan rente en aflossing moet betalen. U kunt hieruit kiezen bij de start van uw hypotheek of bij uw bestaande hypotheek als de rentevaste periode afloopt.

Geïnteresseerd in een beoordeling van uw situatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat u terugbellen.

Contact

Geïnteresseerd in een beoordeling van uw situatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat u terugbellen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.