• +31 (0) 88 015 1820
  • info@vkfd.nl
Inkomen
You are here: Home \ Particulier \ Inkomen

Voor een zorgeloze financiële toekomst

Ons kantoor is een onafhankelijk financieel bemiddelings- en advieskantoor. Wij beschikken over de vergunningen om te kunnen adviseren en bemiddelen in onze producten/ diensten voor zowel particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Hierbij zijn wij vrij in de keuze van bijna alle banken en verzekeraars. Hoogwaardig advies en een zeer groot aanbod van banken en verzekeringsmaatschappijen. Wij bieden u degelijke oplossingen en garanties. Een groot deel van onze oplossingen hebben dus een fundament van zekerheid. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent. Geen verrassingen en onverantwoorde risico’s. Dit is onze kracht en waar we voor staan. Wij voelen het als een verplichting om het beste voor u te realiseren.

 

Uw (pensioen) inkomen aanvullen

Wilt u graag blijven genieten van uw eigen huis? Wilt u graag van een lening af en deze aflossen? Of de kinderen graag laten studeren? Misschien heeft u de wens om, als het allemaal kan, eerder te stoppen met werken. U zal waarschijnlijk net als iedereen de ambitie hebben om genoeg inkomen te behouden om uit het leven te halen wat erin zit. Bij VKFD kunnen wij ons goed voorstellen dat u geen financiële verrassingen wilt. Daarom bieden wij u verschillende verzekeringen die uw (toekomstige) inkomen waar nodig aanvullen. Een gegarandeerd minimum kapitaal op de einddatum behoort altijd tot de mogelijkheden. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Op deze manier kunt u uw financiële doelstellingen realiseren. Wij helpen u hier graag bij.

Geïnteresseerd in een beoordeling van uw situatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat u terugbellen.

Contact

Geïnteresseerd in een beoordeling van uw situatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat u terugbellen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.