• +31 (0) 88 015 1820
  • info@vkfd.nl
Nabestaanden
You are here: Home \ Particulier \ Nabestaanden

Voor een zorgeloze financiële toekomst

Ons kantoor is een onafhankelijk financieel bemiddelings- en advieskantoor. Wij beschikken over de vergunningen om te kunnen adviseren en bemiddelen in onze producten/ diensten voor zowel particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Hierbij zijn wij vrij in de keuze van bijna alle banken en verzekeraars. Hoogwaardig advies en een zeer groot aanbod van banken en verzekeringsmaatschappijen. Wij bieden u degelijke oplossingen en garanties. Een groot deel van onze oplossingen hebben dus een fundament van zekerheid. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent. Geen verrassingen en onverantwoorde risico’s. Dit is onze kracht en waar we voor staan. Wij voelen het als een verplichting om het beste voor u te realiseren.

 

Nabestaandenzorg

Er zijn soms vragen waar u liever niet te lang bij stil wilt staan. Bijvoorbeeld een vraag als: wat nu als ik er niet meer ben? Toch wilt u uw nabestaanden niet achterlaten met financiële zorgen. Bij VKFD kunnen we ons dat heel erg goed voorstellen. Daarom bieden wij u verschillende uitvaartverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen. Deze verzekeringen geven de zekerheid dat alles goed geregeld is als u er niet meer bent. Goede, degelijke en betrouwbare verzekeringen. Uiteraard zonder financiële verrassingen.

 

Onze uitvaartverzekeringen

Onze uitvaartverzekeringen zijn zogenaamde gemengde verzekeringen of kapitaalverzekeringen. U kunt zelf bepalen welk bedrag (kapitaal) u voor uw uitvaart wilt verzekeren. Dit verzekerde bedrag wordt uitgekeerd aan uw nabestaanden op het moment dat u komt te overlijden. Met dit geld kunnen zij uw begrafenis of crematie organiseren en financieel afhandelen. Het voordeel van onze kapitaalverzekeringen is dat u gemakkelijk op het laatste moment aanpassingen kan aanbrengen in de wijze waarop u uw uitvaart wilt invullen. Onze uitvaartverzekeringen kenmerken zich door de uitstekende voorwaarden en zeer scherpe premies.

 

Onze overlijdensrisicoverzekeringen

Wilt u zich beschermen tegen inkomensverlies in geval van overlijden van u of uw partner? Het kan namelijk voorkomen dat in geval van overlijden van u of uw partner het gezinsinkomen achteruit gaat. Het is om deze reden aan te raden om in een dergelijke situatie goed stil te staan bij de vraag of er voor uw nabestaanden voldoende inkomen beschikbaar is. Onze overlijdensrisico- verzekeringen zorgen ervoor dat ook na overlijden de rekeningen betaald kunnen blijven worden. Uw nabestaanden financieel zorgeloos achterlaten, dat geeft een geruststellend gevoel.

Geïnteresseerd in een beoordeling van uw situatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat u terugbellen.

Contact

Geïnteresseerd in een beoordeling van uw situatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat u terugbellen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.