• +31 (0) 88 015 1820
  • info@vkfd.nl
Oudedagsvoorziening
You are here: Home \ Particulier \ Oudedagsvoorziening

Voor een zorgeloze financiële toekomst

Ons kantoor is een onafhankelijk financieel bemiddelings- en advieskantoor. Wij beschikken over de vergunningen om te kunnen adviseren en bemiddelen in onze producten/ diensten voor zowel particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Hierbij zijn wij vrij in de keuze van bijna alle banken en verzekeraars. Hoogwaardig advies en een zeer groot aanbod van banken en verzekeringsmaatschappijen. Wij bieden u degelijke oplossingen en garanties. Een groot deel van onze oplossingen hebben dus een fundament van zekerheid. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent. Geen verrassingen en onverantwoorde risico’s. Dit is onze kracht en waar we voor staan. Wij voelen het als een verplichting om het beste voor u te realiseren.

 

Uw pensioen veiligstellen

Wilt u lekker op vakantie blijven gaan? Of regelmatig een weekend weg met vrienden of familie. Wilt u blijven genieten van uw eigen huis? Wij kunnen ons voorstellen dat u dat nu met veel plezier doet. En dat wilt u uiteraard ook blijven doen als u stopt met werken. Als uw pensioen start, wilt u dan ook beslist geen financiële verrassingen. Bij VKFD begrijpen we dat. Voor vier op de vijf Nederlanders leveren de AOW en het werkgeverspensioen samen niet genoeg op om aan voldoende pensioen- inkomen te komen. Er is dan sprake van een ‘pensioengat’. Gelukkig kunt u zelf zorgen voor een aanvulling op uw pensioeninkomen. Net als u houden wij niet van onverantwoorde risico´s. Daarom gaan we altijd degelijk en behoedzaam te werk. U mag bij ons altijd rekenen op een gegarandeerd minimum kapitaal op de einddatum van de verzekering. Op deze manier kunt u uw financiële doelstellingen realiseren. Wij helpen u hier graag bij.

Geïnteresseerd in een beoordeling van uw situatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat u terugbellen.

Contact

Geïnteresseerd in een beoordeling van uw situatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat u terugbellen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.