• +31 (0) 88 015 1820
  • info@vkfd.nl
Wie zijn wij
You are here: Home \ Wie zijn wij

Wij stellen ons graag aan u voor; wij zijn VKFD. Een volledig zelfstandig en onafhankelijk financieel bemiddelings- en advieskantoor. Wij onderscheiden ons door het verlenen van degelijk en kwalitatief hoogwaardig advies en voelen ons enorm betrokken bij klanten. Wij voelen het als een verplichting om het beste voor u te realiseren. Wij staan altijd voor u klaar, op ieder moment van de dag. Hierbij hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en het opbouwen van een goede relatie. Wij dragen bij aan uw zorgeloze financiële toekomst. Uiteraard werken wij volledig conform de richtlijnen en processen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Bij VKFD zijn we gespecialiseerd in pensioenen, levensverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen, schadeverzekeringen en arbeids- ongeschiktheidsverzekeringen. Wij werken zowel voor de zakelijke als particuliere markt. Wij hebben hechte samenwerkingsverbanden met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. In combinatie met ons hoogwaardig advies kunnen wij altijd en onafhankelijk het beste voor uw persoonlijke situatie realiseren. Wij bieden u degelijke oplossingen en garanties. Een groot deel van onze oplossingen hebben een fundament van zekerheid. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent. Geen verrassingen en onverantwoorde risico’s.

Dit is onze kracht en waar we voor staan.

Wij zouden graag eens persoonlijk met u willen kennismaken en inventariseren wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en bovendien zijn hier geen kosten aan verbonden. Ons eerste gesprek is altijd gratis.

Neem gerust contact met ons op of laat u terugbellen.

Contact

Geïnteresseerd in een beoordeling van uw situatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat u terugbellen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.