• +31 (0) 88 015 1820
  • info@vkfd.nl
Arbeidsongeschiktheidsverzekering
You are here: Home \ Zakelijk \ Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Voor een zorgeloze financiële toekomst

Ons kantoor is een onafhankelijk financieel bemiddelings- en advieskantoor. Wij beschikken over de vergunningen om te kunnen adviseren en bemiddelen in onze producten/ diensten voor zowel particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Hierbij zijn wij vrij in de keuze van bijna alle banken en verzekeraars. Hoogwaardig advies en een zeer groot aanbod van banken en verzekeringsmaatschappijen. Wij bieden u degelijke oplossingen en garanties. Een groot deel van onze oplossingen hebben dus een fundament van zekerheid. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent. Geen verrassingen en onverantwoorde risico’s. Dit is onze kracht en waar we voor staan. Wij voelen het als een verplichting om het beste voor u te realiseren.

 

Arbeidsongeschiktheid

U bent ondernemer of zzp’er? Wordt u ziek of krijgt u een ongeval? Dan kunt u arbeidsongeschikt worden. U heeft dan langere tijd geen inkomen. Dit is een uiterst vervelende situatie. Bij VKFD begrijpen we dat. Om uw inkomen te beschermen bieden wij u verschillende arbeids- ongeschiktheidsverzekeringen. Deze verzekeringen zorgen voor zekerheid. Mocht u onverhoopt arbeidsongeschikt worden dan bent u in ieder geval verzekert van een inkomen. Dan kunt u zich volledig richten op uw gezondheid en heeft u ook niet nog eens de financiële druk om de rekeningen te kunnen blijven betalen.

Geïnteresseerd in een beoordeling van uw situatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat u terugbellen

Contact

Geïnteresseerd in een beoordeling van uw situatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat u terugbellen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.