• +31 (0) 88 015 1820
  • info@vkfd.nl
Inkomen nabestaanden
You are here: Home \ Zakelijk \ Inkomen nabestaanden

Voor een zorgeloze financiële toekomst

Ons kantoor is een onafhankelijk financieel bemiddelings- en advieskantoor. Wij beschikken over de vergunningen om te kunnen adviseren en bemiddelen in onze producten/ diensten voor zowel particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Hierbij zijn wij vrij in de keuze van bijna alle banken en verzekeraars. Hoogwaardig advies en een zeer groot aanbod van banken en verzekeringsmaatschappijen. Wij bieden u degelijke oplossingen en garanties. Een groot deel van onze oplossingen hebben dus een fundament van zekerheid. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent. Geen verrassingen en onverantwoorde risico’s. Dit is onze kracht en waar we voor staan. Wij voelen het als een verplichting om het beste voor u te realiseren.

 

Onze overlijdensrisicoverzekeringen

Wilt u zich beschermen tegen inkomensverlies in geval van overlijden van u of uw partner? Het kan namelijk voorkomen dat in geval van overlijden van u of uw partner het gezinsinkomen achteruit gaat. Het is om deze reden aan te raden om in een dergelijke situatie goed stil te staan bij de vraag of er voor uw nabestaanden voldoende inkomen beschikbaar is. Onze overlijdensrisico- verzekeringen zorgen ervoor dat ook na overlijden de rekeningen betaald kunnen blijven worden. Uw nabestaanden financieel zorgeloos achterlaten, dat geeft een geruststellend gevoel.

Geïnteresseerd in een beoordeling van uw situatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat u terugbellen

Contact

Geïnteresseerd in een beoordeling van uw situatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat u terugbellen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.